• Chef's menu
  • Lunch
  • Diner
  • Dessert
  • Kerst

Kerstmenu

Anker lijnen

Reserveer uw tafel!

 

** Vier gangen kerstbrunch - € 54,50 **
Aanvang brunch 12.00 uur
 

** Zes gangen kerstdiner - €75 **
Aanvang diner 18.00 uur

te verkrijgen op

25 en 26 december


 

Amuse

Krokant flensje

Gevuld met Noordzee krab met emulsie van vadouvan en haring kaviaar

***

Voorgerecht

Taartje gerookte zalm en paling

Met een mosterd-dille vinaigrette, kwartel eitje en krokant van bladerdeeg en ansjovis

***

1e Tussengerecht

Mousse van bospaddenstoelen 

Met truffel en pani puri gevuld met schuim van pompoen en chutney van pompoen

met gemarineerde paddestoeltjes

***

2e Tussengerecht

Mabré van knolselderij en eendenlever 

Met een bitterballetje van geconfeite eendenbout en een frisse appel compoté

***

Hoofdgerecht

Gebraden diamanthaas 

Op een mousseline van pastinaak met gemarineerde rode biet, krokante boerenkool en chips van pastinaak met een romige cognacsaus

***

Dessert

"Alberto's Christmas tree"

Chocolade, tonka chantilly en caramel


Vragen?

Heeft u vragen over de gerechten?

Reserveer uw tafel!

 

** Vier gangen kerstbrunch - € 54,50 **
Aanvang brunch 12.00 uur
 

** Zes gangen kerstdiner - €75 **
Aanvang diner 18.00 uur

te verkrijgen op

25 en 26 december

 


 

Onze menu's
 

Chef's Menu     Lunch     Diner     Dessert

Restaurant

Contact


Restaurant ’t Anker

De Strook 8
1767 BW Kolhorn
T 0224 - 531 984
info@restaurantanker.nl

 

FacebookInstagram

Heeft u vragen?




Evenementen



 

Workshop


Chocolade Workshop

Kookcursus

Copyright 2025 - Restaurant ’t Anker
Inloggen | Ziber Website | JuRstijl - Huisstijl regio Schagen