LunchReserveer uw tafel!
| |||||
AanradersLunchplateau 't AnkerCombinatie van vlees, vis & vegetarisch (ook volledig vegetarisch te bestellen) 17.5 pp | Biefstukmenu
Carpaccio van de ossenhaas
Hoofdgerecht Tournedos 150 gramAardappel mousseline - rode bietjes - zilver uitjes - romige truffeljus *** Verrassingsdessert 47.5
Chef's menu3 gangen menu met seizoensgebonden producten 47.5 | Vragen?Heeft u vragen over de gerechten? | |||
Warme gerechtenZeetong500 gram - in roomboter gebakken - ravigottesaus - friet 45 Ravioli (v)Knolselderij - truffel - gebakken paddenstoelen - parmezaan - dragonsaus 25
TournedosGebakken ui - paddenstoelen - friet 28.5
Saté van de haasPindasaus - cassave chips - zoetzuur van komkommer - friet 25
MaaltijdsaladesSalade carpaccioCarpaccio van de ossenhaas - pesto - gemarineerde uitjes - parmezaanse kaas 18.5 Salade visHollandse garnalen - gerookte zalm - makreel - gamba in 't groen - rode ui - kappetjes - cocktailsaus 23.5 Salade burrata (v)Gemarineerde rode biet - gedroogde tomaat - balsamico - rode ui 17.5 Salade pittige kipMango - zoetzuur van komkommer - hoisinsaus 18.5 | BagelsWit of waldkorn Gerookte zalmKruidenroomkaas - rode ui - kappertjes 12.5
Jonge geitenkaas (v)Honing - pecannoten - balsamicostroop 11
Pittige kipZoetzuur van komkommer - taugé - hoisinsaus 11
Gerookte makreelUnagisaus - friszure rodekool 11
SandwichesWit of bruin Carpaccio van de ossenhaasPesto - gemarineerde uitjes - parmezaanse kaas 12.5
Baguette gezondBeenham - jonge kaas - gekookt ei - tomaat - komkommer 10
Twee krokettenRoomboter - mosterd 9.5
UitsmijterHam en kaas - kaas - ham 9.5
SoepSoep van de dag7.5
| ||||
Onze menu's |
| ||
ContactRestaurant ’t AnkerDe Strook 8
| Heeft u vragen? | EvenementenWorkshop |