• Chef's menu
  • Lunch
  • Diner
  • Dessert

Diner

Anker lijnen

Reserveer uw tafel!

Biefstukmenu


Voorgerecht

Carpaccio van de ossenhaas


***

Hoofdgerecht

Tournedos

Mousseline van zoete aardappel, voorjaarsgroente en rode-wijnsaus

***

Verrassingsdessert

€54.5

Voorgerechten

 

Terrine van lamsham, asperge en aardappel

Vadouvan emulsie, chips van truffelaardappel en een kruiden salade

€17,5

 

Huisgerookte zalm

Tapenade van doperwten en dille, schuim van mosterd, krokante mosterd, gepocheerde kwarteleitjes en salsa van radijs

€17,5

 

Carpaccio van ossenhaas

Truffel mayonaise– Parmezaanse kaas – gemarineerde uitjes - pijnboompitjes

€17,5

 

"King prawn"

In knoflook gebakken reuze gamba afgeblust met Pernod, afgemaakt met room en tomaat, geserveerd met salade van aardappel en appel

€19.5

 

Tataki van watemeloen (V)

Salade van rijst noodles, schuim van soja, crunch van wasabi nootjes en fijne lente uitjes

€16.5

 

Burrata (V)

Vinaigrette van basilicum, balsamico stroop, sorbet van pomodorie en kletskopjes van Parmazaan

€17,5

 

Soep van de dag

Seizoensgebonden – broodje

€8.5

 

Verse oesters uit het homarium Naturel of als proeverij

Per stuk - €4,25

3 stuks - €12,50

6 stuks - €21,50


Vragen?

Heeft u vragen over de gerechten?

 



TIP: U kunt ook een gerecht van het menu van de Chef kiezen!

 


Maaltijdsalades

 

Salade carpaccio

Truffelmayonaise -Parmezaanse kaas – gemarineerde uitjes –pijnboompitjes - maisbroodje

€23,50

 

Salade vis 

Gerookte zalm - gamba's - gebakken mossels - croutons - cocktail saus

€26,50

 

Salade buratta (V)

Burrata, basilicum vinaigrette, balsamico stroop en Parmazaan kletskopjes

€21,50

 

Salade ossenhaaspuntjes

Mango - zoetzuur van komkommer - unagisaus

€26.5

Hoofdgerechten

 

Gebraden tournedos    

Mousseline van zoete aardappel, voorjaarsgroente en rode-wijnsaus

€34,5

 

Lams ribroast

Asperges, mousseline van zoete aardappel, tomatenjam en saus van balsamico

€34,50

 

Kalfs oester

Gestoofde kalfswang, beluga linzen, geserveerd met zijn eigen jus, gearomatiseerd met tomaat en krokante stengel van brickdeeg met ricotta en oregano

€32,50

 

Scholfilet

Gestoofde prei, zilte groenten, cremé van zoete aardappel, een saus van paling met groene kruiden

€31,50

 

Saté van de haas        

Koolsalade - seroendeng – kroepoek – pindasaus- gebakken uitjes

€27,50

 

Zeetong 500 gram

Gebakken in roomboter - ravigottesaus

€49,50

 

Asperge risotto (V)

Doperwten, kwartel eitjes, geraspte Parmazaan en truffelolie

€27,50

 

Courgette muffins (V)

Tapenade van doperwten, geroosterde bospeen en vadouvan emulsie

€25,-

Provenciaalse gegrilde zeeduivel

Zwarte linzen, groene asperges, tomatenjam en beurre blanc

€29,50

 


 

Onze menu's
 

Chef's Menu     Lunch     Diner     Dessert

 

Restaurant

Contact


Restaurant ’t Anker

De Strook 8
1767 BW Kolhorn
T 0224 - 531 984
info@restaurantanker.nl

 

FacebookInstagram

Heeft u vragen?




Evenementen



 

Workshop


Chocolade Workshop

Kookcursus

Copyright 2025 - Restaurant ’t Anker
Inloggen | Ziber Website | JuRstijl - Huisstijl regio Schagen