• Chef's menu
  • Lunch
  • Diner
  • Dessert

Diner

Anker lijnen

Reserveer uw tafel!

Biefstukmenu


Voorgerecht

Carpaccio van de ossenhaas


***

Hoofdgerecht

Tournedos 150 gram

Aardappel mousseline - rode bietjes - zilver uitjes - romige truffeljus

***

Verrassingsdessert

€47.5

Voorgerechten

 

Proeverij van krab en kreeft

Kreeften kroketje met limoen mayonaise – kreeften bisque met room – krab salade met appel, radijs en aardappel krokant

€15

 

Geglaceerde buikspek

Salade van krab – appel – kerrie gel -  unagi saus

€14.5

 

Carpaccio van ossenhaas

Pesto – parmezaanse kaas – gemarineerde uitjes

€14.5

Extra eendenleverkrullen

€4.5

 

Ceviche van tonijn

Thaise stijl – limoen – granaatappel – komkommer – radijs

€14.5

 

Gamba’s pil pil

Op spaanse wijze – knoflook – spaanse peper

€14.5

 

Pulled mushroom taco’s (V)

Salsa guille – avocado – radijs

€13.5

 

Tataki van watermeloen (V)

Wakamé – créme van sesam – unagi saus – krokant van zeewier

€12.5

 

Soep van de dag

Seizoensgebonden – maisbroodje

€8.5

 

Verse oesters uit het homarium

Per stuk - €4

3 stuks - €11

6 stuks - €22.5


Vragen?

Heeft u vragen over de gerechten?

 



TIP: U kunt ook een gerecht van het menu van de Chef kiezen!

 


Maaltijdsalades

 

Salade carpaccio

Pesto – parmezaanse kaas – gemarineerde uitjes – maisbroodje

€19.5

 

Salade vis 

Gerookte zalm – rivierkreeftjes – tonijn – croutons – cocktail saus

€24.95

 

Salade caprese

Burrata – zongedroogde tomaatjes – pesto – knoflook croutons – parmezaanse kaas

€18.95

 

Salade ossenhaaspuntjes

Mango – zoetzuur van komkommer – hoisinsaus

€21.5

Hoofdgerechten

 

Gebraden tournedos    

Aardappel mousseline – rode bietjes – zilver ui – romige truffelsaus

€28.5

 

Ribeye 300 gram

Tempura van buikspek – ratatouille – saus van knoflook en salie

€28.5

 

Kabeljouw

Groene kruiden korst – ratatouille – aardappel mousseline – beurre blanc – kruiden olie

€25

 

Surf en turf

Tournedos en 3 grote gamba’s – aardappel mousseline – groene asperge – romige truffel saus

€34.5

 

Saté van de haas        

Atjar – komkommer – gebakken uitjes – kroepoek – pindasaus

€25

 

Grote gamba’s van de grill

5 stuks – dipsaus van knoflook en dille

€29.5

 

Beet wellington (V)

Parmezaanse kaas – kruidensla – balsamico vinaigrette

€25

 

Hartige tomaten clafoutis (V)

Spinazie – zachte camembert – rucola – balsamico

€25

 


 

Onze menu's
 

Chef's Menu     Lunch     Diner     Dessert

 

Restaurant

Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur en zaterdag & zondag vanaf 10.00 uur.

Contact


Restaurant ’t Anker

De Strook 8
1767 BW Kolhorn
T 0224 - 531 984
info@restaurantanker.nl

 

FacebookInstagram

Heeft u vragen?




Evenementen


  • Zondag 4 juni * Noordzee op 't Noord

  • Vrijdag 16 juni * Kolhorn gastvrij

  • Vrijdag 23 juni * Pub quiz

  • Zondag 20 augustus * Heerlijke gerechten evenement

  • Vrijdag 6 oktober * Pubquiz


 

Workshop


Chocolade Workshop

Copyright 2023 - Restaurant ’t Anker
Inloggen | Ziber Website | JuRstijl - Huisstijl regio Schagen