DinerReserveer uw tafel! | |||||
Biefstukmenu
Carpaccio van de ossenhaas
Hoofdgerecht TournedosMousseline van zoete aardappel, voorjaarsgroente en rode-wijnsaus *** Verrassingsdessert €54.5 | Voorgerechten
Terrine van lamsham, asperge en aardappelVadouvan emulsie, chips van truffelaardappel en een kruiden salade €17,5
Huisgerookte zalmTapenade van doperwten en dille, schuim van mosterd, krokante mosterd, gepocheerde kwarteleitjes en salsa van radijs €17,5
Carpaccio van ossenhaasTruffel mayonaise– Parmezaanse kaas – gemarineerde uitjes - pijnboompitjes €17,5
"King prawn"In knoflook gebakken reuze gamba afgeblust met Pernod, afgemaakt met room en tomaat, geserveerd met salade van aardappel en appel €19.5
Tataki van watemeloen (V)Salade van rijst noodles, schuim van soja, crunch van wasabi nootjes en fijne lente uitjes €16.5
Burrata (V)Vinaigrette van basilicum, balsamico stroop, sorbet van pomodorie en kletskopjes van Parmazaan €17,5
Soep van de dagSeizoensgebonden – broodje €8.5
Verse oesters uit het homarium Naturel of als proeverijPer stuk - €4,25 3 stuks - €12,50 6 stuks - €21,50 | Vragen?Heeft u vragen over de gerechten? | |||
| |||||
Maaltijdsalades
Salade carpaccioTruffelmayonaise -Parmezaanse kaas – gemarineerde uitjes –pijnboompitjes - maisbroodje €23,50
Salade visGerookte zalm - gamba's - gebakken mossels - croutons - cocktail saus €26,50
Salade buratta (V)Burrata, basilicum vinaigrette, balsamico stroop en Parmazaan kletskopjes €21,50
Salade ossenhaaspuntjesMango - zoetzuur van komkommer - unagisaus €26.5 | Hoofdgerechten
Gebraden tournedosMousseline van zoete aardappel, voorjaarsgroente en rode-wijnsaus €34,5
Lams ribroastAsperges, mousseline van zoete aardappel, tomatenjam en saus van balsamico €34,50
Kalfs oesterGestoofde kalfswang, beluga linzen, geserveerd met zijn eigen jus, gearomatiseerd met tomaat en krokante stengel van brickdeeg met ricotta en oregano €32,50
ScholfiletGestoofde prei, zilte groenten, cremé van zoete aardappel, een saus van paling met groene kruiden €31,50
Saté van de haasKoolsalade - seroendeng – kroepoek – pindasaus- gebakken uitjes €27,50
Zeetong 500 gramGebakken in roomboter - ravigottesaus €49,50
Asperge risotto (V)Doperwten, kwartel eitjes, geraspte Parmazaan en truffelolie €27,50
Courgette muffins (V)Tapenade van doperwten, geroosterde bospeen en vadouvan emulsie €25,- Provenciaalse gegrilde zeeduivelZwarte linzen, groene asperges, tomatenjam en beurre blanc €29,50 | ||||
Onze menu's |
ContactRestaurant ’t AnkerDe Strook 8
| Heeft u vragen? | Evenementen
Workshop |