DinerReserveer uw tafel! | |||||
Biefstukmenu
Carpaccio van de ossenhaas
Hoofdgerecht Tournedos 150 gramAardappel - mousseline met truffel - voorjaarsgroenten - port jus *** Verrassingsdessert 45 | VoorgerechtenVerse oesters uit het homariumPer stuk - 3.5 3 stuks - 10 6 stuks - 20
Bladerdeeg taartjePortobello - kers en venkel - geserveerd met een verse salade 12.5
Exotische zalmMango - sushi rijst - komkommer - pink ginger - sesam kletskop 14.5
Gamba's PIL PILKnoflook olie - tomaten saus - plukbrood 14.5
Vitello tonatoGeroosterde tonijn - kalfsmuis - kappertjes wasabi crumble - tonijn mayonaise 14.5
Carpaccio van ossenhaasPesto - gemarineerde zilveruitjes - parmezaanse kaas - pijnboompitjes 14.5
Soep van de dag7.5 de bediening vertelt u hier graag over! | Vragen?Heeft u vragen over de gerechten? | |||
| |||||
MaaltijdsaladesSalade carpaccioCarpaccio van de ossenhaas - pesto - gemarineerde uitjes - parmezaanse kaas 18.5 Salade visHollandse garnalen - gerookte zalm - makreel - gamba in 't groen - rode ui - kappetjes - cocktailsaus 23.5 Salade burrata (v)Gemarineerde rode biet - gedroogde tomaat - balsamico - rode ui 17.5 Salade pittige kipMango - zoetzuur van komkommer - hoisinsaus 18.5 | HoofdgerechtenRomige orzo met bloemkool (v)Gerookte amandel - gefrituurde bloemkool - parmezaanse kaas - schorseneer 25
Zeetong a la meuniere500 gram - gebakken in roomboter - citroen - peterselie 45
Gegrilde zalm BBQChimichurri - asperges - zoete aardappel - postelein 25
Zeebaars filetGeroosterde venkel - groene asperges gepofte tomaat - wakamé - kruiden olie 25
TournedosAardappel mousseline - truffel-voorjaarsgroenten - port saus 28.5
Côte du Boeuff(voor 2 personen) 450 gram - zomerse groentes - zoete aardappel - chimichurri 26.75
Saté van de haasPindasaus - cassave chips - zoetzuur van komkommer - friet 25 | ||||
Onze menu's |
| |||
ContactRestaurant ’t AnkerDe Strook 8
| Heeft u vragen? | ||