• Chef's menu
  • Lunch
  • Diner
  • Dessert
  • Kerst

Diner

Anker lijnen

Reserveer uw tafel!

Biefstukmenu


Voorgerecht

Carpaccio van de ossenhaas


***

Hoofdgerecht

Tournedos

Mousseline van zoete aardappel, voorjaarsgroente en rode-wijnsaus

***

Verrassingsdessert

€54.5

Voorgerechten

 

Geconfeite kalfswang

Op aardappel salade met een crispy granen crumble, gemarineerde pompoen, piccalily en chipotle-uitjes

€17,5

 

Tempura van zalm

Salade van komkommer en wasabi, wakame en schuim van soja

€17,5

 

Carpaccio van ossenhaas

Truffel mayonaise– Parmezaanse kaas – gemarineerde uitjes - pijnboompitjes

€17,5

 

Gerookte paling en makreel

Brioche toast, dille mousse, unagi saus en gefrituurde kappertjes

€19.5

 

Bieten tartaar (V)

Geroosterde biet en zongedroogde tomaat, gegratineerd met geitenkaas, pompoen pitjes en groene kruiden

 

€16.5

 

 

Jamón ibérico de bellota

Spaanse ibérico ham met burrata, 10 jaar oude balsamico, ingelegde rode ui en pijnboom pitjjes

€18,50

 

 

Geitenkaas taartje (V)

Krokant bladerdeeg, tomatenjam, balsamico vinaigrette en gel van duindoornbes

€17,5

 

Soep van de dag

Seizoensgebonden – broodje

€8.5

 

Verse oesters uit het homarium Naturel of als proeverij

Per stuk - €4,25

3 stuks - €12,50

6 stuks - €21,50


Vragen?

Heeft u vragen over de gerechten?

 



TIP: U kunt ook een gerecht van het menu van de Chef kiezen!

 


Maaltijdsalades

 

Salade carpaccio

Truffelmayonaise -Parmezaanse kaas – gemarineerde uitjes –pijnboompitjes - maisbroodje

€23,50

 

Salade vis 

Gerookte zalm - gamba's - gebakken mossels - croutons - cocktail saus

€26,50

 

Salade buratta (V)

Burrata, basilicum vinaigrette, balsamico stroop en Parmazaan kletskopjes

€21,50

 

Salade ossenhaaspuntjes

Mango - zoetzuur van komkommer - unagisaus

€26.5

Hoofdgerechten

 

Gebraden tournedos    

Mousseline van zoete aardappel, voorjaarsgroente en rode-wijnsaus

€34,5

 

Hertenbiefstuk

Pastinaak créme, pompoen tartelette, haricotverts en rode wijnsaus

€34,50

 

Eendenborst filet

Met een lak van miso, sinaasappel en soja, geserveerd met pompoen, zwarte knoflook en jus van rozemarijn en port

€32,50

 

Scholfilet

Gebakken scholfilet op romige oesterzwam gestoofd in witte wijn en créme fraische

€31,50

 

Saté van de haas        

Koolsalade - seroendeng – kroepoek – pindasaus- gebakken uitjes

€27,50

 

Zeetong 500 gram

Gebakken in roomboter - ravigottesaus

€49,50

 

Pompoen fritters (V)

Met za'atar en feta geserveerd met frisse griekse kruiden yoghurt

€27,50

 

Paddenstoel risotto (V)

Met truffel kaas, gekonfeite sjalot en oesterzwam gefrituurd in tempura beslag

€27,50

 

 


 

Onze menu's
 

Chef's Menu     Lunch     Diner     Dessert

 

Restaurant

Contact


Restaurant ’t Anker

De Strook 8
1767 BW Kolhorn
T 0224 - 531 984
info@restaurantanker.nl

 

FacebookInstagram

Heeft u vragen?




Evenementen



 

Workshop


Chocolade Workshop

Kookcursus

Copyright 2025 - Restaurant ’t Anker
Inloggen | Ziber Website | JuRstijl - Huisstijl regio Schagen