Diner
Reserveer uw tafel! | |||||
Biefstukmenu
Carpaccio van de ossenhaas
Hoofdgerecht TournedosMousseline van zoete aardappel, voorjaarsgroente en rode-wijnsaus *** Verrassingsdessert €54.5 | Voorgerechten
Geconfeite kalfswangOp aardappel salade met een crispy granen crumble, gemarineerde pompoen, piccalily en chipotle-uitjes €17,5
Tempura van zalmSalade van komkommer en wasabi, wakame en schuim van soja €17,5
Carpaccio van ossenhaasTruffel mayonaise– Parmezaanse kaas – gemarineerde uitjes - pijnboompitjes €17,5
Gerookte paling en makreelBrioche toast, dille mousse, unagi saus en gefrituurde kappertjes €19.5
Bieten tartaar (V)Geroosterde biet en zongedroogde tomaat, gegratineerd met geitenkaas, pompoen pitjes en groene kruiden
€16.5
Jamón ibérico de bellotaSpaanse ibérico ham met burrata, 10 jaar oude balsamico, ingelegde rode ui en pijnboom pitjjes €18,50
Geitenkaas taartje (V)Krokant bladerdeeg, tomatenjam, balsamico vinaigrette en gel van duindoornbes €17,5
Soep van de dagSeizoensgebonden – broodje €8.5
Verse oesters uit het homarium Naturel of als proeverijPer stuk - €4,25 3 stuks - €12,50 6 stuks - €21,50 | Vragen?Heeft u vragen over de gerechten? | |||
| |||||
Maaltijdsalades
Salade carpaccioTruffelmayonaise -Parmezaanse kaas – gemarineerde uitjes –pijnboompitjes - maisbroodje €23,50
Salade visGerookte zalm - gamba's - gebakken mossels - croutons - cocktail saus €26,50
Salade buratta (V)Burrata, basilicum vinaigrette, balsamico stroop en Parmazaan kletskopjes €21,50
Salade ossenhaaspuntjesMango - zoetzuur van komkommer - unagisaus €26.5 | Hoofdgerechten
Gebraden tournedosMousseline van zoete aardappel, voorjaarsgroente en rode-wijnsaus €34,5
HertenbiefstukPastinaak créme, pompoen tartelette, haricotverts en rode wijnsaus €34,50
Eendenborst filetMet een lak van miso, sinaasappel en soja, geserveerd met pompoen, zwarte knoflook en jus van rozemarijn en port €32,50
ScholfiletGebakken scholfilet op romige oesterzwam gestoofd in witte wijn en créme fraische €31,50
Saté van de haasKoolsalade - seroendeng – kroepoek – pindasaus- gebakken uitjes €27,50
Zeetong 500 gramGebakken in roomboter - ravigottesaus €49,50
Pompoen fritters (V)Met za'atar en feta geserveerd met frisse griekse kruiden yoghurt €27,50
Paddenstoel risotto (V)Met truffel kaas, gekonfeite sjalot en oesterzwam gefrituurd in tempura beslag €27,50 | ||||
Onze menu's | |||||
| ||
ContactRestaurant ’t AnkerDe Strook 8
| Heeft u vragen? | Evenementen
Workshop |