DinerReserveer uw tafel! | |||||
Biefstukmenu
Carpaccio van de ossenhaas
Hoofdgerecht Tournedos 150 gramAardappel mousseline - rode bietjes - zilver uitjes - romige truffeljus *** Verrassingsdessert €47.5 | Voorgerechten
Rouleaux van eendGerookte eendenborst - geconfeite eendebout - zuurkoolsalade - portstroop - krokant van parmezaan en parmaham €14,75
Duo van wild zwijnRilette - zoetzure groentes - schuim van aardappel - bitterbal van wild zwijn goulash - picalilly créme €14.5
Carpaccio van ossenhaasPesto – parmezaanse kaas – gemarineerde uitjes €14.5
Huisgerookte zalmPani puri - rode uien relish - créme van wortel en gember - wakame salade €14.5
Gebakken coquillesDrie bereidingen van wortel - saus van passievrucht en kokos €14.5
Mousse van geitenkaas (V)Tomatentartaar - basilicum panna cotta - knoflook wafeltjes €13.5
Pumkin going nuts (V)"Dambordje"van ui en pompoen - krokante cilinder van pompoen - pompoen chutney - salsa snijboontjes €13.5
Soep van de dagSeizoensgebonden – maisbroodje €8.5
Verse oesters uit het homariumPer stuk - €4 3 stuks - €11 6 stuks - €22 | Vragen?Heeft u vragen over de gerechten? | |||
| |||||
Maaltijdsalades
Salade carpaccioPesto – parmezaanse kaas – gemarineerde uitjes – maisbroodje €19.5
Salade visGerookte zalm – rivierkreeftjes – tonijn – gamba's- croutons – cocktail saus €24.95
Salade burrata (V)Burrata – gebakken paddenstoelen – pesto – knoflook croutons – pecorino kaas €18.95
Salade ossenhaaspuntjesMango – zoetzuur van komkommer – hoisinsaus €21.5 | Hoofdgerechten
Gebraden tournedosCréme van knolserlderij – gebakken paddenstoelen – madeira saus €29.5
Tamme eendenborstfiletHete bliksem - BBQ witlof - hazelnootcrumble - saus van 5 spice €26,75
RoodbaarsfiletOp de huid gebakken roodbaars - créme van knolselderij - geroosterde pompoen - romige saus van eekhoorntjesbrood €26,75
Oosterse zalmHuisgemaakte kimchi - paksoy - créme van basmati rijst - emulsie van knoflook €26,75
Saté van de haasAtjar – komkommer – gebakken uitjes – kroepoek – pindasaus €25
Zeetong 500 gramGebakken in roomboter - ravigottesaus €45
Linzenstoof (V)Met zoete aardappel - hangop met munt en verse koriander €25
Bloemkool "STEAK" (V)Hete bliksem - crumble van hazelnoot - chutney pompoen €25 | ||||
Onze menu's |
| ||
ContactRestaurant ’t AnkerDe Strook 8
| Heeft u vragen? | Evenementen
Workshop |