Wijnliefhebber opgelet!

Dit najaar organiseren wij weer een wijncursus!

Beste wijnliefhebber,

 

- Is wijn voor u meer dan een glas alcohol?

- Wilt u meer weten over dit prachtige product?

- Zoekt u naar kennis, specialisatie en nog belangrijker: een handvat om voortaan alleen nog maar de lekkerste wijnen uit de schappen te halen? 

- Of heeft u gewoon zin in een avondje gezelligheid!

 

Dan bent u bij restaurant ’t Anker aan het juiste adres. Dit najaar gaan wij, Ivry Grevink en Gepke Bechthold, een wijncursus aanbieden. Wij nemen jou, vijf avonden lang, mee in de wonderlijke en gevarieerde wereld van wijn.

 

De volgende punten worden onder meer behandeld tijdens de cursus:

- Hoe proef je wijn?

- Waar komt het vandaan?

- Wat zijn de verschillen tussen druivenrassen?

- Wat doet wijn in combinatie met eten?

 

Gezamenlijk gaan we dit soort vragen beantwoorden. Deels door de theorie te behandelen. Maar wees gerust: het proeven van de wijn blijft natuurlijk niet uit! Tijdens elke cursus zullen acht wijnen met de smaakpapillen gekeurd worden. 

 

U hoeft zich niet gelijk in te schrijven voor de volledige cursus. We beginnen met een ‘probeer avond’. Mocht dat u dusdanig bevallen, dan kunt u zich inschrijven voor het gehele programma. Dat bestaat uit nog vier avonden verdeeld over maandagen. De avond start om 19:30 uur en zal rond 22:00 uur eindigen. De datums zijn als volgt:

 

- 23 september (introductie avond)

- 7 oktober

- 28 oktober

- 18 november

- 9 december

 

De kosten bedragen €35,- voor de introductie avond. Mocht u na de introductie avond de cursus willen af maken betaalt u € 140,- voor de overige 4 avonden. 

 

Dus lijkt het u leuk om samen met ons vijf supergezellige en leerzame wijnavonden te beleven of wil u eerst even een avondje komen proberen? Schroom dan niet om  aan te melden. Dit kan via het volgende e-mailadres:

 

ivrygrevink@gmail.com

 

DELICIOUS DESSERT DELICIOUS DESSERT
Afbeelding1 Afbeelding1