Koken in ’t Anker!

Naast dineren, kunt u ook komen koken in ’t Anker! Bij de kookcursus, die gegeven wordt in ’t Anker, staat gezelligheid voorop! Niets geeft bij ons meer plezier dan met elkaar te kokkerellen en van al die (h)eerlijke ingrediënten en geuren te genieten, onder het genot van een goed glas wijn.

Het doel van onze kookcursus is om mensen te enthousiasmeren om lekker te kokkerellen zonder al te veel poespas, maar juist met eerlijke ingrediënten. Danny van Zweeden heeft tijdens zijn opleiding bij verschillende goede leermeesters gewerkt, zoals Ferry Kenter en Jaap Istha, en heeft daardoor de juiste kookervaring opgedaan.  

Gepke Bechthold heeft tijdens haar opleiding, bij de Echoput in Hoog-Soeren aan de academie voor gastronomie, voldoende kennis op gedaan om Danny te ondersteunen met de wijn-spijs combinatie.  

Wij vinden het erg leuk om onze PASSIE voor koken en wijn te delen met gezellige enthousiaste mensen. De kookcursus bestaat uit 4 maandag-avonden van 18.30 uur tot ongeveer 22.30 uur. Jullie gaan elke avond een viergangen-menu koken en natuurlijk van deze (h)eerlijke gerechten genieten.  

De kosten zijn €220,- per persoon, inclusief de bijpassende wijnen. Vanaf midden januari 2018 starten er weer nieuwe cursussen en komt elke groep, eens in de drie weken koken, dineren en genieten. Uiteraard kunt u altijd introducés uitnodigen om te komen dineren. Ook zijn er tijdens deze periode drie avonden en een aantal middagen beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen die eenmalig willen koken.

Voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen naar info@restaurantanker.nl (mailto:info@restaurantanker.nl)!

t-Anker-Kookcursus t-Anker-Kookcursus